Metalen LG Zero en clamshell LG Wine Smart tóch naar Nederland

LG kondigde eerder de LG Zero en LG Wine Smart aan. Deze twee toestellen vallen beide op door hun eigen vormgeving. Zo is de LG Zero vervaardigd uit een metalen behuizing en is de LG Wine Smart een opvallend clamshell-toestel met klepje en Android. Beide smartphones zullen ook in Nederland (beperkt) verkrijgbaar worden.

LG Zero

In september kondigde LG de LG Class aan, deze metalen smartphone zal in Nederland beperkt uitgebracht gaan worden onder de naam LG Zero. De smartphone is de een van de eerste telefoons van LG met een metalen behuizing. Dit zal overigens niet de laatste smartphone zijn met een aluminium behuizing, zo liet LG eerder weten.

LG Zero

De LG Zero is een echte mid-end smartphone met een 5,0 inch display met een resolutie van 1280 x 720 pixels. Daarnaast is er een Snapdragon 410 quad-core processor met een rekenkracht van 1.2 GHz. De 13 megapixel camera is voorzien van een LED-flitser en autofocus en de front-camera telt 8 megapixel. Het toestel draait op Android 5.1.1 Lollipop en kan besteld worden bij Belsimpel voor 299 euro. Alle specificaties vind je via onderstaande button op de LG Zero pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

LG Wine Smart

De LG Wine Smart is een opvallende smartphone met een eigen uiterlijk. Voor de komst van de smartphones waren de telefoons met een klepje, zogenoemde clamshell-toestellen, enorm populair. LG bracht in Azië de LG Wine Smart uit en ook in verschillende andere landen is het toestel te koop.

LG Wine Smart

Een Nederlandse webwinkel heeft het toestel nu ook naar Nederland gehaald. Het toestel is voorzien van een 1.1 GHz quad-core processor, een 3,2 inch touchscreen, 4G-ondersteuning en een 3 megapixel camera. De LG Wine Smart draait op Android 5.1.1 Lollipop met een eigen LG-sausje. Alle specificaties van het toestel vind je op de toestelpagina via de button hieronder en de Wine Smart is voor circa 156 euro verkrijgbaar bij Belsimpel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel