‘LG kondigt volgende week metalen LG Class aan’ [update: hands-on]

LG heeft een teaser naar buiten gebracht voor een nieuwe smartphone. Volgens de laatste berichten gaat het om de LG Class, die mogelijk uit metaal is vervaardigd. De phablet uit het middensegment dook eerder op onder de naam LG H740 en zal 21 september aangekondigd gaan worden.

LG Class

Op Facebook heeft LG een teaser geplaatst voor de aankondiging van een nieuwe smartphone. De aankondiging zal plaatsvinden op 21 september en geeft direct al een deel van het toestel bloot. We zien op de teaser het herkenbare LG-design met de toetsen aan de achterkant van het toestel. Daarbij is ook de camera met LED-flitser en de speaker op te merken.

LG Class 21 september

Als we de foto mogen geloven dan zou het kunnen zijn dat het toestel voorzien is uit een metalen behuizing. Echter is het ook mogelijk dat dit bedrog is en dat dit op de foto zo lijkt. Wel doken er in het verleden al geruchten op over een metalen variant van de LG G4.

LG Class

Gisteren schreven we al over de LG H740, een toestel met 5,7 inch beeldscherm. De ‘leaker’ Steve Hemmerstoffer, beter bekend als Onleaks, wist te melden dat het toestel met dit typenummer vermoedelijk LG Class zal gaan heten. Op 21 september zullen we meer te weten komen over de nieuwe smartphone van LG.

Update 14:04 uur:

Zojuist zijn er foto’s opgedoken van de LG Class. De vormgeving van het toestel doet ons niet direct denken aan een model uit 2015. Ook valt op dat niet de volledige behuizing is vervaardigd uit metaal; iets wat we al met een korrel zout namen. Wat vind jij van de LG Class op de foto’s? Laat het weten door een reactie achter te laten onder dit bericht.

via NWE, GforGames

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel