Aantrekkelijke LG G4s vanaf vandaag in Nederland verkrijgbaar

LG heeft de LG G4-familie onlangs uitgebreid met een aantal toestellen. Eén hiervan is de LG G4s. De LG G4s ligt vanaf vandaag in de Nederlandse en Belgische winkels met interessante specificaties. We zetten de details voor je op een rij.

LG G4s

Vanaf vandaag is de LG G4s in Nederland en België beschikbaar. LG kondigde in juli van dit jaar de LG G4s aan, waarbij de specificaties opvallen voor een vriendelijke prijs. Eerder werd de LG G4-familie al uitgebreid met de LG G4 zelf, de LG G4c en de LG G4 Stylus.

LG G4s

De LG G4s is voorzien van en 5,2 inch Full-HD beeldscherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. De smartphone wordt aangedreven door een octa-core processor met een rekenkracht van 1.5GHz. Daarnaast is er 1,5GB aan RAM-geheugen beschikbaar en 8GB intern geheugen. Het geheugen kan uitgebreid worden met een geheugenkaart. LG heeft de LG G4s uitgerust van Android 5.1 Lollipop.

LG G4s

De LG G4s scheelt qua formaat met de normale LG G4 amper iets, maar is iets minder hoog en iets minder breed. Aan de achterzijde is een 8 megapixel camera te vinden en aan de voorzijde een 5 megapixel camera. De camera geeft je net als bij de LG G4 de mogelijkheid om handmatig de instellingen voor het maken van je foto aan te passen. De G4s geeft je ook toegang tot 4G-internet en een 2300 mAh accu die verwisselbaar is.

Zoals gezegd ligt vanaf vandaag de LG G4s in de Nederlandse en Belgische winkels. De LG G4s details vind je via onderstaande button op de toestelpagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel