LG brengt interessante LG G4s officieel naar Nederland

LG gaat de goedkopere maar nog steeds uitgebreide variant van de LG G4 op de Nederlandse en Belgische markt brengen. Het toestel krijgt de naam LG G4s en krijgt een interessant prijskaartje mee. De LG G4s werd vorige week aangekondigd, toen kreeg het toestel ook de naam LG G4 Beat mee.

LG G4s naar Nederland

LG gaat de LG G4s naar Nederland en België brengen. Het toestel zal vanaf eind augustus in de winkels liggen met een adviesprijs van 399 euro. De LG G4s aankondiging was vorige week, maar toen was er nog niets bekend over een release naar ons land. De LG G4s komt beschikbaar naast de LG G4c, de LG G4 Stylus en de grotere broer, de LG G4 zelf.

LG G4s

De LG G4s is voorzien van een krachtige Snapdragon 615 octa-core processor met vier kernen van 1.7GHz en vier kernen van 1.0GHz. Daarnaast heeft de LG G4s een 5,2 inch Full-HD IPS display, 8GB intern geheugen, 1.5GB werkgeheugen, een 2300mAh accu die verwisselbaar is en draait het toestel op Android 5.1.1 Lollipop. Dit is de nieuwste versie van het Android-besturingssysteem. Net als bij de LG G4 zal de LG G4s de LG UX 4.0 interface meekrijgen.

LG G4s

De 8 megapixel camera heeft veel overeenkomsten met de camera van de LG G4. Ook in de G4s zit de kleurenspectrumsensor, is er laser auto-focus en kan je de camera handmatig instellen. Aan de voorzijde van het toestel is een 5.0 megapixel camera te vinden. Middels handgebaren kan je zonder het toestel aan te raken een perfecte selfie maken.

Eind augustus komt de LG G4s naar Nederland en België voor 399 euro. De LG G4s zal in de kleuren Metallic Silver en Ceramic White beschikbaar zijn.

Lees ook:

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel