Moto G (2015) helemaal uitgelekt in persfoto’s

De Motorola Moto G (2015), de derde generatie van de Moto G-serie, is compleet uitgelekt in persfoto’s. Al langere tijd gingen er geruchten over de nieuwe Moto G van Motorola en nu hebben we eindelijk een beeld bij het nieuwe toestel.

Moto G (2015)

Motorola komt dit jaar met een derde generatie Moto G. De Moto G (2015) is vandaag uitgelekt in officieel persfoto’s. De afgelopen tijd dook het toestel al meerdere malen op in het geruchtencircuit, maar vandaag komt daar eindelijk een einde aan. We zien op het toestel opnieuw aan de achterzijde het Motorola logo in een kuiltje liggen, waarbij een verticale strip is te vinden.

Motorola Moto G 2015

De specifcaties van de Motorola Moto G (2015) zijn nog niet definitief. Vermoedelijk zal het toestel beschikken over een Qualcomm Snapdragon 410 processor, 1GB RAM-geheugen, een 13 megapixel camera, 5 megapixel front-camera, 8GB intern geheugen, ondersteuning voor 4G en een 5 inch beeldscherm met een resolutie van 1280 x 720 pixels.

Moto G 2015

De vorige Moto G (zie hier de Moto G 4G review) verscheen in september. Het is op dit moment nog niet bekend wanneer we de vierde generatie Moto G (2015) kunnen gaan verwachten.

via Technobuffalo

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel