‘Moto X 2015 gelekt: volwaardige concurrent voor LG G4’

Het nieuwe vlaggenschip van Motorola voor dit jaar is uitgelekt. De Moto X 2015 heeft interessante specificaties en lijkt de strijd aan te gaan met toestellen zoals de LG G4, het vlaggenschip van het Koreaanse merk.

Moto X 2015

Motorola bracht in 2013 het eerste exemplaar uit van de Moto X. De tweede generatie kwam in 2014 en nu is het tijd voor de Moto X 2015. De specificaties van het toestel zijn nu gelekt. Wij zetten ze even op een rij.

Motorola Moto X 2014
De tweede generatie van de Moto X, welke in 2014 uit werd gebracht

De Moto X 2015 zal voorzien zijn van een 5,2 inch QHD AMOLED-scherm. Daarbij wordt het toestel aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 808 processor. Deze hexa-core processor werd voor het eerst toegepast bij de LG G4, die vorige week werd aangekondigd. Onder de motorkap van de Moto X 2015 zou er toegang zijn tot 4GB RAM-geheugen en kan er gekozen worden voor 32- en 64GB intern geheugen voor het opslaan van je foto’s en andere bestanden.

Moto-X-2015-specs

Het schieten van foto’s doet de Moto X 2015 overigens met de 16 megapixel camera. Aan de voorzijde vind je een 5 megapixel camera, genoeg dus om een mooie selfie te schieten. Hetgeen wat opvalt is de grote accu; 3280 mAh. Daarbij zal het toestel op de markt komen met de nieuwste versie van het Android-besturingssysteem: Android 5.1.1 Lollipop.

Motorola sprak laatst over een release van een nieuw toestel in augustus of september. Daarbij zou dat toestel ook een beeldscherm hebben, groter dan 5 inch. De specificaties van de derde generatie Moto X lijken zeker reëel. Echter heeft Motorola nog niets officieels aangekondigd, dus houden we een slag om de arm. Daarbij kan het gaan om een prototype, waardoor de specificaties nog in de final-versie anders kunnen zijn.

bron STJS
via Pocketnow

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel