Motorola kondigt interessante New Moto G 4G aan

Motorola heeft de New Moto G 4G aangekondigd. Motorola stort zich hiermee op de doelgroep die wel een uitgebreide smartphone wilt, zonder gelijk diep in de buidel te hoeven tasten.

New Moto G 4G

Motorola heeft de New Moto G 4G aangekondigd. Eind februari bracht Motorola al het nieuws naar buiten dat The New Motorola Moto E deze maand naar Nederland zal komen voor 129 euro. Vandaag wordt het portfolio uitgebreid met de New Moto G 4G LTE.

New Moto G 4G

De New Moto G 4G krijgt een 5,0 inch beeldscherm, stereo-speakers aan de voorzijde van het toestel en natuurlijk zoals de naam al aangeeft ondersteuning voor het 4G-LTE netwerk. Volgens Motorola hoeven we met de nieuwe generatie Moto G 4G ons geen zorgen meer te maken over het uithoudingsvermogen. De batterij zal het bij intensief gebruik een dag volhouden.

New Moto G 4G

Motorola heeft de Moto G 4G voorzien van een 1,2 GHz quad-core processor, 1GB RAM-geheugen en 8GB opslagruimte. De opslagruimte is uitbreidbaar met een geheugenkaart. Aan de achterzijde bevindt zich een 8 megapixel camera en aan de voorzijde een 2 megapixel front-camera. Het toestel zal draaien op Android 5.0 Lollipop. Daarbij heeft het toestel een waterbestendige laag die het toestel van binnen en van buiten beschermt.

De Motorola New Moto G 4G ligt vanaf eind maart / begin april in de Nederlandse winkels. De adviesprijs bedraagt 199 euro.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel