Specificaties Motorola Moto G (3e generatie) vroegtijdig uitgelekt

Volgende week zal Motorola onder andere de nieuwe Moto G (3e generatie) aan gaan kondigen. Nu is voor de aankondiging al de nodige informatie uitgelekt, inclusief de specificaties van het nieuwe toestel.

Moto G (3e generatie)

De Motorola Moto G (3e generatie) zal komende dinsdag, 28 juli, aangekondigd worden tijdens een persconferentie van Motorola. Nu zijn in een promo-video de specificaties van de Motorola Moto G (2015) al vroegtijdig uitgelekt.moto-g-3rd-gen-brazil-leak-5

De nieuwe Moto G zal beschikken over een 5,0 inch beeldscherm. De resolutie van het display zal vermoedelijk 720p HD zijn. Onder de motorkap van de nieuwe Moto G zullen we een Snapdragon 410 quad-core processor tegenkomen met een rekenkracht van 1,4GHz. De Moto G (3e generatie) zal naar verwachting draaien op Android 5.1.1 Lollipop.

Hoe groot het interne geheugen precies zal bedragen is niet helemaal bekend. Vermoedelijk zal het toestel een intern geheugen hebben van 8GB of 16GB, wat uitgebreid kan worden met een geheugenkaart. Verder vinden we ondersteuning voor 4G, een 13 megapixel camera, een 5 megapixel front-camera en IPX7-certificatie wat betekent dat het toestel waterdicht zal zijn.

Dinsdag 28 juli, dan zal het toestel door Motorola aangekondigd worden. Wanneer er meer bekend is, lees je dit uiteraard op DroidApp. Lees ook de Moto G (2014) review.

via Droid-life

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel