Motorola Moto X nu tijdelijk voor 244 euro bij Bol.com

Mocht je nog op zoek zijn naar een uitgebreide, maar betaalbare smartphone, dan heeft webwinkel Bol.com wellicht nog een interessante optie voor je. De Motorola Moto X is nu tijdelijk extra voordelig bij de webwinkel te vinden. We zetten de details van de Moto X voor je op een rij.

Motorola Moto X

De Motorola Moto X is tijdelijk extra laag geprijsd bij webwinkel Bol.com. Voor minder dan 250 euro is het toestel nu verkrijgbaar, daar waar de prijs normaal honderd euro hoger ligt. Het gaat om de Motorola Moto X (2014) die nog steeds up-to-date wordt gehouden door de fabrikant. Het toestel wordt ook wel Moto X (2e generatie) genoemd.

Motorola Moto X 2014

De Moto X wordt aangedreven door een Snapdragon 801 2,5GHz quad-core processor. Daarbij maakt het gebruik van 2GB aan werkgeheugen en heeft het 16GB interne opslagruimte. Goed om te weten is dat dit niet uitgebreid kan worden met een geheugenkaart. Het toestel bied je verder een 13 megapixel camera en een 2 megapixel front-camera.

Het 5,2-inch AMOLED display heeft een resolutie van 1920 x 1080 pixels, ofwel Full-HD. Daarnaast is er onder de motorkap een 2300mAh sterke accu te vinden en geeft het toestel je toegang tot het snelle 4G-netwerk. Ook GPS, WiFi en Bluetooth zijn uiteraard op het toestel te vinden.

Motorola Moto X

De Motorola Moto X draait inmiddels ook op Android 5.0 Lollipop en zal ook de komende tijd nog voorzien worden van nieuwe Android-updates. De aanbieding voor de Moto X voor 244 euro is geldig tot en met 1 oktober 2015. Mocht je liever het nieuwste van het nieuwste willen, dan kunnen we zeker ook de Motorola Moto X Play aanraden. Lees hier de Moto X Play review.

Je kan hier de Motorola Moto X vinden bij bol.com.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel