‘OnePlus 2 gaat 400 euro kosten’

OnePlus heeft nog voor de aankondiging van de OnePlus 2 zelf, wel al de richtprijs bekend gemaakt van de OnePlus 2. De prijs van de nieuwe smartphone van OnePlus zal aanzienlijk goedkoper zijn dan de huidige smartphones die we nu in de winkel kunnen vinden.

Prijs OnePlus 2

De prijs van de OnePlus 2 zal niet hoger komen te liggen dan 450 Amerikaanse dollars. Deze uitspraak heeft Pete Lau, CEO van OnePlus gedaan op social media. Omgerekend naar euro’s ligt dit op 405 euro. Met deze informatie wordt de nog niet aangekondigde smartphone steeds aantrekkelijker. Eerder werd al bekend dat 27 juli de OnePlus 2 aangekondigd zal gaan worden.

OnePlus 2 prijs

Eerder werd ook al bekend dat de OnePlus 2 voorzien zal worden van een USB-C aansluiting, een vingerafdruksensor krijgt en een vernieuwde versie van de Snapdragon 810 processor zal krijgen. Het is afwachten of OnePlus met de OnePlus 2 echt een interessant alternatief gaat worden voor de andere vlaggenschepen van dit moment, zoals de LG G4 en de Samsung Galaxy S6. 27 juli, dan zal de OnePlus 2 aangekondigd gaan worden via virtual reality.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel