Samsung Galaxy Note 4: Lollipop-update uitgerold in Nederland

Samsung is in Nederland begonnen met de update van Android 5.0 Lollipop voor de Samsung Galaxy Note 4. Eerder kwam de Lollipop-update al uit voor de Samsung Galaxy Note 3 en diverse andere Samsung Galaxy-toestellen.

Samsung Galaxy Note 4: update Lollipop

De Samsung Galaxy Note 4 krijgt vanaf nu de update naar Android 5.0.1 uitgerold in Nederland. Lollipop werd eerder al uitgebracht voor de Vodafone-branded versie van de Galaxy Note 4 en wordt nu ook voor unbranded uitgerold. Vorige week kreeg ook de Galaxy Note 3 de Lollipop-update.

Galaxy note 4 update

Met de update krijgt de Galaxy Note 4 een groot aantal verbeteringen mee. Zo zijn er diverse optimaliseringen doorgevoerd op het gebied van de accuduur en de snelheid van het toestel. Ook de vormgeving van de interface, inclusief de TouchWiz-skin zijn op bepaalde fronten verbeterd.

Je kunt Android 5.0.1 Lollipop voor de Galaxy Note 4 downloaden via Samsung Kies maar ook gewoon Over-the-air (OTA). Je kan bij instellingen, toestel-info en vervolgens bij software-update controleren of de update ook voor jouw toestel klaarstaat.

Bedankt voor de tip, Henk

Lees ook

Reageer op dit artikel