Samsung Galaxy Note 4: Android 5.1.1 beschikbaar voor unbranded-toestellen

In Nederland is Samsung begonnen met de uitrol van Android 5.1.1 Lollipop voor de Samsung Galaxy Note 4. Eerder was de update al uitgerold voor de provider-branded varianten met T-Mobile en Vodafone. Nu is ook voor de unbranded Galaxy Note 4 de update beschikbaar.

Samsung Galaxy Note 4

Vandaag is Samsung in Nederland begonnen met het uitrollen van een update voor de Samsung Galaxy Note 4. Het gaat om de update naar de nieuwste Android-versie: Android 5.1.1 Lollipop. Het nieuwe versienummer van de update krijgt de naam N910FXXU1COH4 en is circa 615MB groot.

Galaxy Note 4 update

Naast Android 5.1.1 Lollipop brengt de update nog meer verbeteringen met zich mee. Zo zijn er enkele bugs gefixt rondom de beveiliging, is de gebruikersinterface aangepast met nieuwe icoontjes en is de stabiliteit van het toestel verder verbeterd en voelt het toestel sneller aan.

De update wordt vanaf nu uitgerold via OTA (over-the-air), waardoor je een melding voor de update vanzelf op je telefoon te zien krijgt. Mocht je nog geen melding hebben gehad, dan kan je bij instellingen > over de telefoon > software-update handmatig controleren of de update voor jouw Galaxy Note 4 al beschikbaar is.

Tip: Henk

Lees ook

Reageer op dit artikel