Logitech introduceert handig toetsenbord voor meerdere apparaten

Op de IFA in Berlijn heeft Logitech een wel heel handig toetsenbord gelanceerd. Met het Logitech K480 draadloze multi-device toetsenbord kan je gemakkelijk drie verschillende apparaten koppelen via bluetooth, en vervolgens op alle drie de apparaten typen. Handig aan dit multifunctionele toetsenbord, is dat het niet alleen met smartphones werkt.

Logitech heeft op de IFA in Berlijn een computertoetsenbord gelanceerd, welke ook te gebruiken is voor je smartphone en tablet. Het zogenoemde multi-device keyboard is een draadloos toetsenbord welke verbinding kan maken met maximaal drie verschillende apparaten. De apparaten worden gekoppeld middels een bluetooth-verbinding. Met de draaiknop op het toetsenbord kan er snel geschakeld worden tussen de drie verbonden toestellen.

logitech_k480

Het K480 keyboard van Logitech beschikt over een gleuf waar je je smartphone en/of tablet in kan plaatsen. Het toetsenbord ondersteunt niet alleen Android, maar ook Mac OS X, Chrome OS, Windows (vanaf Windows 7) en Apple iOS. Op het toetsenbord zijn verder sneltoetsen te vinden die van pas komen tijdens het typen.

Het Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 (zoals hij voluit heet) komt nog deze maand in de winkels te liggen. Je kan kiezen uit twee kleurmodellen. Kies je voor de zwarte variant, dan is de gleuf en details van de toetsen voorzien van een gele kleur. Kies je voor de witte variant, dan is het geel vervangen door grijs. Het toetsenbord werkt op 2 AAA batterijen en heeft een adviesprijs van €49,99.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel