Logitech K780 toetsenbord aangekondigd: een erg handig keyboard voor ieder apparaat

Eén toetsenbord, voor meerdere apparaten. Al eerder bracht Logitech een keyboard uit die dit mogelijk maakte, en nu is het tijd voor een opvolger. Met het Logitech K780 Multi-Device Wireless Keyboard, zoals het product voluit heet, gaat Logitech nog een stap verder. Er is namelijk onder andere een numeriek keypad waardoor je snel cijfers in kunt voeren. Maar er is meer te melden over de Logitech K780.

Logitech K780

We schreven eerder al een uitgebreide review van de Logitech K480. Dit toetsenbord maakte het mogelijk om maximaal drie apparaten ‘tegelijkertijd’ te bedienen met één toetsenbord. Het typen van berichten en het schrijven van je huiswerk werd op deze manier wel heel prettig en makkelijk gemaakt. Een opvolger voor het toetsenbord staat nu in de startblokken en heeft de naam Logitech K780 meegekregen.

Logitech K780 Multi-Device Wireless Keyboard

Het nieuwe toetsenbord heeft niet langer meer een draaischijf om te switchen tussen verbonden apparaten. Je kunt schakelen tussen bijvoorbeeld je tablet, smartphone en computer middels de zogenoemde ‘Easy-Switch knop’. Net als bij de K480 biedt ook de K780 een rubberen standaard om je devices in te plaatsen.

Niet alleen met Android-apparaten werkt het toetsenbord. Je kunt ook Apple iOS apparaten koppelen en bijvoorbeeld je Windows-computer of Mac koppelen via Bluetooth of Unifying USB. Op ieder apparaat kan er met het K780 keyboard gebruik gemaakt worden van de sneltoetsen. Tevens is er een energiebesparende modus en moet de accu het 24 maanden uithouden. Mocht de energie op zijn, dan kan je gewoon twee AAA-batterijen plaatsen. Via het statuslampje weet je precies of de batterijen al aan vervanging toe zijn.

Het Logitech K780 Multi-Device Wireless Keyboard is vanaf begin augustus verkrijgbaar in Nederland voor een prijs van 99,99 euro. Het toetsenbord is te koop bij Bol.com en Coolblue.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel