PowerLite: flitser voor je smartphone met handige extra’s

Voor sommige smartphones is ’s avonds of in een donkere omgeving een foto maken een lastige opgave. De accessoire PowerLite moet dit probleem gaan verhelpen en hij kan meer dan alleen flitsen!

Op de populaire crowdfund-website Kickstarter komen regelmatig interessante ideeën voorbij die ontzettend handig kunnen zijn. Hetzelfde geldt voor PowerLite, een aparte flitsmodule die tegelijkertijd je smartphone oplaadt.

De PowerLite bestaat uit 14 LED’s die gezamenlijk een lichtopbrengst hebben van 630 lumen, ofwel een 40 Watt spaarlamp. Via een app kan de lichtsterkte van deze LED’s worden geregeld. De PowerLite beschikt verder over een selfie-sluitertoets waarmee je jezelf in het licht kunt zetten.
7ae11682ff55f84aec961ed5fe912762_large De PowerLite is er in twee varianten, de PowerLite met een accucapaciteit van 1600 mAh en de PowerLite slim met een capaciteit van 800 mAh. De ingebouwde micro-USB kabel zorgt er voor dat je smartphone weer van extra energie wordt voorzien. Het Kickstarter project heeft nog 68 uur te gaan en moet nog zo’n 50.000 Australische dollar opbrengen om over te gaan tot productie. Voor de snelle beslissers, je hebt de PowerLite in huis voor 34 Australische dollar, omgerekend ongeveer 24 euro.

Meer informatie over de PowerLite is te vinden op Kickstarter.

Lees ook

Reageer op dit artikel