2 apps voor de Dakar Rally 2015

Een nieuwe jaar betekend ook weer een nieuwe Dakar Rally. De race gaat zondag 4 januari van start en daarom behandelen we twee apps om de Dakar Rally 2015 optimaal te kunnen volgen.

Dakar Rally 2015 apps

Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen. De Dakar Rally start zoals gezegd op 4 januari en eindigt op 17 januari 2015. De broertjes Tim en Tom Coronel hebben het Dakar volop gepromoot. Veel zullen er uitkijken naar hun resultaten, maar natuurlijk rijden er nog meer Nederlanders mee met het Dakar.

dakar-rally-2015

Dakar Rally 2015

Deze app geeft alle informatie van alle teams die meedoen aan het Dakar. Zo komt er de laatste info te staan, kun je iedere dag de laatste standen controleren, video’s, foto’s en ga zo maar door. Ook kun je per categorie de stages bekijken. Kortom dit is een complete app met alle info die je zoekt tijdens het volgen van de Dakar rally.

2021 Dakar Rally
2021 Dakar Rally

coronel app dakar

Coronel Dakar

De Coronel Dakar app is gericht op het Maxxis Dakar Team. Hier rijden o.a. Tim en Tom Coronel mee, met de buggy’s. Deze app staat vol met informatie over de rijders van het team, het laatste nieuws en natuurlijk met foto’s en filmpjes. Tom Coronel doet dagelijks verslag vanaf de rally en mijn verwachting is dat deze filmpjes via de app te bekijken zullen zijn.

Coronel Dakar
Coronel Dakar
Prijs: Gratis

Verder is er ook nog een app van het Riwal Dakar Team, deze is te vergelijken met de Coronel Dakar app.

Riwald Dakar
Riwald Dakar
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Als fan van Tim en Tom Coronel zal ik zelf veel gebruik gaan maken van de Coronel Dakar app. Ik zal ze hiermee op de voet volgen en ook het laatste nieuws bijhouden via Twitter en de Dakar uitzendingen op RTL 7.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel