Alt-C: kopieer snel tekst tussen je smartphone en je pc

Sinds deze maand is de app Alt-C in de Play Store te vinden. Alt-C maakt het mogelijk om tekst te kopiëren tussen je pc en telefoon. Op deze manier wordt het uitwisselen van tekst wel heel gemakkelijk gemaakt.

Om de mogelijkheden binnen Alt-C te kunnen benutten dien je Alt-C te installeren op zowel de pc als op je telefoon. Op je telefoon krijg je vervolgens een code die je in moet geven op je pc waar je meteen mee aan de slag kunt gaan. Je kunt meerdere apparaten koppelen aan de app op je computer. Op dit moment is Alt-C er voor Windows en Android. Een versie voor iPhone en Mac komt er aan.

alt-c

Handig is ook dat je via de app op je pc zelf aan kunt passen wat de hotkeys zijn voor het kopiëren en plakken. Wil je vanaf de pc tekst kopiëren naar je telefoon, selecteer dan de tekst en kies voor de hotkey om de tekst te laten kopiëren naar je telefoon. Dit werkt erg snel. Om tekst te kopiëren van je telefoon naar de pc dien je op de telefoon op de normale manier tekst te kopiëren en op je pc te kiezen voor de plak hotkey, dit duurt iets langer.

alt-c

Alt-C voor de desktop kan hier gedownload worden. De Android-app van Alt-C kan via onderstaande button gratis gedownload worden uit de Play Store.

Alt-C
Alt-C
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel