Awesome Pop-up Video: coole app die je video’s laat bekijken in ‘zwevend’ venster

Je bent net een leuke video aan het kijken op YouTube en je krijgt een bericht. Je kan natuurlijk de video afkijken en later op het bericht reageren of je pauzeert de video om op het bericht te reageren. Met Awesome Pop-up Video kun je gewoon verder kijken en tegelijkertijd op het bericht reageren. Een applicatie voor de echte multitaskers onder ons.

Awesome Pop-up Video

Wat maakt de app Awesome Pop-up Video zo bijzonder? De naam zegt het eigenlijk al: een video kijken op een pop-up venster. Je kunt via de zoekfunctie verschillende kanalen doorzoeken, bijvoorbeeld YouTube. Wanneer je een leuke video hebt gevonden opent de video in een pop-up venster, een zwevend venster. Hierna kun je rustig een andere applicatie openen, Awesome Pop-up Video blijft gewoon je video afspelen. Misschien niet zo handig voor smartphones met een wat kleiner scherm, maar voor smartphones met een groot scherm en tablets kan het super handig zijn. Uiteraard is het ook mogelijk om je video in volledig scherm af te spelen.

Via instellingen kun je de kleur van het thema veranderen, zodat de kleur van de speler bij het thema van je telefoon past. Je kunt ook de kwaliteit van de video’s aanpassen (1080p, 720p, 480p, 360p en 240p) en de transparantie van de speler aanpassen. De applicatie ondersteund ook Chromecast, zodat je je video kunt casten naar bijvoorbeeld je TV.

Downloaden

Awesome Pop-up Video is gratis te downloaden in de Google Play Store via onderstaande knop. De applicatie biedt in-app aankopen: € 1,99 per item. Met de gratis versie kun je (helaas) maar 5 minuten per video bekijken.

Awesome Pop-up Video
Awesome Pop-up Video
Ontwikkelaar: datanasov.com
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel