Blendle app voor Android officieel uitgebracht; met cadeautje

In de Google Play Store is de definitieve versie uitgebracht van de Blendle app. Blendle kan gebruikt worden om een groot aantal (kranten-)artikelen te lezen die zijn verschenen in verschillende media zoals kranten en tijdschriften. Eerder werd en beta-versie al uitgebracht.

Blendle app

De Blendle app voor Android is niet langer meer in beta. De Blendle app werd als beta-versie uitgebracht in oktober en inmiddels is de applicatie verder verfijnd, waarbij er enkele aanpassingen zijn gedaan. In de nieuwste update (versie 1.3) is de zoekfunctie toegevoegd waarmee je snel alle artikelen kunt vinden over onderwerpen die je interesseren.

Blendle app

Trending

Een nieuw tabblad genaamd ‘Trending’ geeft interessante artikelen weer die je bijvoorbeeld bij het koffieapparaat kunt bespreken; denk aan artikelen die veel gelezen en/of veel gedeeld worden. Op de to-do lijst staan nog genoeg punten om de app verder uit te breiden, zo laat Blendle weten.

Blendle app

Cadeautje

Blendle geeft gebruikers van de Android-app een cadeautje. Een maand lang kan iedere gebruiker een maand lang gratis Vrij Nederland lezen. Je kunt bij het opstarten van de applicatie direct inloggen met een Facebook-account of Blendle-account. Mocht je die nog niet hebben, kan je die uiteraard via de applicatie aanmaken.

Mocht je eerder een artikel aangeschaft hebben via de Blendle app, dan vind je die terug in je leeslijst. In de app kan je dus kiezen uit tal van artikelen uit tijdschriften en kranten. Je betaalt enkel voor het artikel dat je leest en ook kan je andere mensen volgen. Afhankelijk van het artikel betaal je een paar eurocent voor een artikel.

Blendle app

Downloaden

Blendle voor Android kan gratis gedownload worden uit de Play Store via onderstaande button. Als je een nieuw account aanmaakt krijg je eenmalig 2,50 euro tegoed om te besteden. Als een artikel je niet bevalt, kan je je geld terugvragen.

Blendle
Blendle
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel