Deze app laat je Breda ontdekken met augmented reality

Breda is een boeiende, vermakende stad, maar de ontwikkelaars van Capitola hebben met een AR stadstour de stad nog boeiender gemaakt. Je kunt met de app Breda AR Stadstour op een andere manier de stad ontdekken.

Breda AR Stadstour

Er is in de Google Play Store een toffe app verschenen waarmee je de stad Breda in augmented reality kunt ontdekken. Dit betekent dat je door de stad kunt lopen met de smartphone in je hand en verschillende historische locaties tot leven komen. Hiervoor hoef je de smartphone alleen maar op de bezienswaardigheid te richten.

Breda AR Stadstour

Het is volgens de makers van de app een nieuwe, leuke manier om een stad te ontdekken. Met de Breda AR Stadstour app kun je een kijkje nemen in de kelders van het Stadhuis, of meer te weten komen over de list met het Turfschip bij het Spanjaardsgat.

Om de Breda AR Stadstour app te kunnen gebruiken, dient je smartphone overweg te kunnen met ARCore van Google. Dit is een eerder geïntroduceerde augmented realitytechniek. Je kunt de app gratis downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Breda AR Stadstour
Breda AR Stadstour
Ontwikkelaar: Capitola Digital
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel