CircleMe: sociaal netwerk voor alles wat je interesseert

Soms wil je op social media alleen lezen wat je echt interesseert, Facebook probeert dat met allerlei video’s en voorgestelde content. Bij CircleMe is dat anders, geef aan wat je interesseert en lees alleen de relevante content.

CircleMe

CircleMe lijkt een beetje op Pinterest als het gaat om het vinden van foto’s en video’s. Je geeft aan wat je interesses zijn en CircleMe bouwt een tijdlijn op met gerelateerde content. Ook artikelen en onderwerpen als Android, Game of Thrones en andere populaire namen zijn vertegenwoordigd in dit Sociale netwerk. Daarnaast vind je een breed scala aan boeken, belangrijke personen en activiteiten terug in de app.circleme

Wanneer je CircleMe voor het eerst gebruikt kun je meteen 10 onderwerpen kiezen die je interessant vindt. Daarna kun je content gaan ontdekken, via de drie tabbladen waarvan het linkse icoontje toegang geeft tot je eigen profiel en het middelste icoon toegang geeft tot alles wat je interesseert. Het rechter tabblad geeft ook artikelen, foto’s en video’s weer maar hier is het de bedoeling dat je nieuwe dingen ontdekt.

Interessante inhoud kun je liken en delen, maar je kunt ook reageren zoals dat op ieder sociaal netwerk mogelijk is. CircleMe is uiteraard gratis en middels de app krijg je toegang tot alle inhoud.

CircleMe: the interest social
CircleMe: the interest social
Ontwikkelaar: CircleMe
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel