Clipboard Actions: haal alles uit je klembord met deze handige app

Clipboard Actions is een handige applicatie die je meer uit je klembord op je Android-apparaat laat halen. Na het selecteren en kopiëren van een tekst gaat er met Clipboard Actions een wereld voor je open.

Clipboard Actions

Met de app Clipboard Actions kan je nog meer uit je geselecteerde tekst halen. Wanneer je iets op je klembord hebt opgeslagen verschijnt er een notificatie in de statusbalk. Bij het uitschuiven van deze notificatie krijg je verschillende mogelijkheden; afhankelijk van hetgeen wat je naar je klembord gekopieerd hebt.

Als je een bedrag in een vreemde valuta hebt gekopieerd kan je deze bijvoorbeeld vanuit de melding omrekenen naar je eigen munteenheid. Daarnaast is het mogelijk om een tekst te vertalen naar je eigen taal of de betekenis van een woord opvragen. In het menu met instellingen komen we ook nog andere opties tegen; zoals het openen van een gekopieerd adres in Google Maps of het maken van een QR-code voor een link.

Je kunt ook het woord opzoeken op Google of bij het kopiëren van een afbeelding de foto direct delen met iemand anders. Clipboard Actions heeft nog veel meer mogelijkheden om alles uit het klembord van je smartphone of tablet te halen; waaronder het verkorten van een url.

Clipboard Actions is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Clipboard Actions & Notes
Clipboard Actions & Notes
Ontwikkelaar: Halfreal
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel