Inputting+: een handige tekst-tool voor Android

Misschien mis je ook wel “CTRL + Z” of “CTRL + F” op je smartphone om snel bepaalde woorden te vinden en te vervangen. Een interessante, gratis tekst-tool voor Android is er nu: Inputting+.

Inputting+

In de Play Store is een nieuwe handige applicatie uitgebracht onder de naam Inputting+. Inputting+ maakt het mogelijk om eerder gekopieerde tekst terug te vinden en daarbij ook om snel een document te scannen op woorden. Woorden die je wilt vervangen kunnen middels deze handige app ook direct veranderd worden.

Wanneer je een tekst kopieert of knipt, vervangt de nieuwe geselecteerde tekst automatisch de eerdere gekopieerde teksten. Met Inputting+ is dat verleden tijd. Alles wordt onthouden. Deze functie vraagt wel om de installatie van een andere app, Clip Stack, waarover we eerder uitgebreid schreven en wat van dezelfde maker is. Het voordeel van Inputting+ is dat je gewoon je eigen favoriete toetsenbord kunt blijven gebruiken.

Via een ‘drijvende bubbel’ boven je toetsenbord kan je direct van Inputting+ gebruik maken. De applicatie is gratis beschikbaar voor Android. Middels een in-app aankoop kan je gebruik maken van een geavanceerde tijdlijn waarmee je precies kan terugvinden welke teksten je op welke dag hebt getypt.

Inputting Plus: Ctrl + Z/F/C/V
Inputting Plus: Ctrl + Z/F/C/V
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel