Notey: premium-functies in handige app voortaan gratis

De handige app Notey heeft een fijne update gekregen in de Play Store. Naast diverse vernieuwingen met nog meer Material Design zijn de premium-functies voortaan voor iedere gebruiker gratis te gebruiken. Dit maakt Notey nog interessanter. Notey is een applicatie waarmee je nooit meer een taak of notitie zal vergeten.

Notey

We bespraken eerder de app Notey al in onze uitgebreide Notey review. Nog steeds ben ik een enthousiaste gebruiker van Notey en dit weekend verscheen er een nieuwe update voor de handige app. Met Notey kan je snel een notitie maken die je direct ziet staan in je notificatiebalk. Dingen die echt van belang zijn worden op deze manier nog duidelijker in beeld gebracht dan wanneer je werkt met een taken-app.

Vanaf nu zijn alle functies gratis te gebruiken, dus ook de functies die eerst alleen beschikbaar waren in de Pro-versie van Notey. Een icoontje wordt weergegeven bij de notitie of taak in je notificatiebalk. Er is keuze uit 25 verschillende icoontjes in 15 verschillende kleuren. Tevens heeft de ontwikkelaar de vormgeving van de app verbeterd met meer Material Design en biedt Notey ondersteuning voor Android 6.0 Marshmallow.

Notey

Notey - Notification Reminder
Notey - Notification Reminder
Ontwikkelaar: Jt19056
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel