Countdown: stijlvol aftellen in Material Design

Naar sommige momenten kijk je graag uit; je vakantie, een dagje naar het pretpark of misschien wel je eigen verjaardag. Met de handige, stijlvolle app Countdown kan je voortaan op een elegante manier aftellen naar jouw speciale moment, in Material Design.

Countdown

Countdown

Countdown is een applicatie die precies doet wat het zegt. Je kan in een duidelijk overzicht zien hoelang je nog moet wachten op hèt speciale moment. Of het nou kerst is of je trouwdag, de app Countdown geeft al de gebeurtenissen op een stijlvolle manier weer. Je kan verschillende stijlen kiezen en de evenementen worden weergegeven in kaarten. Je hoeft dus niet meer in je agenda op zoek naar die ene dag.

Countdown

Aan een gebeurtenis kan je een locatie toevoegen. Wanneer je dit doet, wordt er rekening gehouden met de tijdzone die op die locatie van kracht is. Je kan er tevens voor kiezen om gebeurtenissen automatisch te verwijderen als de tijd verstreken is. Je hoeft niet bang te zijn dat de tijd niet klopt, want dankzij de timeanddate-servers lopen deze altijd nauwkeurig.

Countdown

Ook de gebeurtenissen in de toekomst bijhouden in Material Design? Download Countdown dan gratis via onderstaande button uit de Play Store.

Countdown by timeanddate.com
Countdown by timeanddate.com
Ontwikkelaar: Time and Date AS
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel