Cyclingoo app: volg de ‘Giro d’Italia 2016’ en andere wielerwedstrijden

De app Cyclingoo is een applicatie die je op de hoogte houdt van de verschillende wielerrondes. Niet alleen de Tour de France kan je via deze app volgen ook de Giro d’Italia kan via Cyclingoo gevolgd worden. Zo blijf je helemaal op de hoogte van de Ronde van Italië die ook door Nederland komt.

Giro d’Italia 2016 app

Via de Cyclingoo app kan je precies zien welke route de wielrenners afleggen tijdens de Giro d’Italia. De route zal op vrijdag, zaterdag en zondag in Nederland gereden worden en wel in Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen. De vierde etappe van de Ronde van Italë is gewoon in Italië zelf. Via de applicatie zie je in een oogopslag de totale afstand, zie je of het een klimmende tijdrit wordt, en de dag en tijd.

Door op de desbetreffende etappe te tikken, zie je de ranking van teams en fietsers en kan je daarvan ook de verschillende profielen bekijken. Het hoogteprofiel van de verschillende etappes is ook via de Cyclingoo app op te vragen en ook de kaart met daarop de getekende route vind je in een tabblad in de applicatie.

De Giro d’Italia 2016 wordt gehouden van vrijdag 6 mei tot en met zondag 29 mei 2016. De Ronde begint in Apeldoorn en eindigt in Turijn (Torino). Je kunt de app downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Cyclingoo
Cyclingoo
Ontwikkelaar: R_APPS
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel