De Slimste Mens app: hoe slim ben jij?

Wil je weten hoe slim jij eigenlijk bent, ten opzichte van je vrienden of anderen? Met de app van De Slimste Mens kan je het opnemen tegen je vrienden of tegen andere app-spelers. De Slimste Mens app laat je verschillende rondes doorlopen met de meest uiteenlopende vragen.

De Slimste Mens app

Iedere avond wordt op werkdagen bij de NCRV het televisieprogramma De Slimste Mens uitgezonden op NPO 2, gepresenteerd door Philip Freriks en Maarten van Rossem in de jury. Er wordt tijdens deze spelshow gezocht naar de slimste mens en ook jij kunt een gokje wagen. Met de bijbehorende app kan je je eigen kennis testen en het opnemen tegen je vrienden of andere app-spelers. Er zijn vijf verschillende rondes; 3-6-9 ronde, Open deur ronde, Puzzel ronde, Ingelijst ronde en de finale.

Rondes

Bij het openen van de applicatie kan je inloggen met een bestaand account, met je Facebook-profiel of door met je e-mailadres een nieuw profiel aan te maken. Eenmaal ingelogd kan je direct van start gaan. Ook kan je bij verschillende afleveringen op tv de app gebruiken en wie weet win jij wel een t-shirt.

Bij iedere ronde krijg je een uitleg van hoe de game werkt. Als je het juiste antwoord weet, krijg je punten, anders gaat de beurt naar de tegenspeler. Je kunt met meerdere mensen een spel starten. Voor iedere vraag krijg je een bepaalde tijd waarin je het antwoord moet geven.

Downloaden

Je kunt de Slimste Mens app voor Android downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

De slimste mens
De slimste mens
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel