Disney GIF: de leukste Disney gifjes in één app

Disney heeft een applicatie uitgebracht waarmee je toegang krijgt tot de leukste gifjes van Disney. Denk aan Star Wars, Frozen, Toy Story en Mickey Mouse. Dankzij verschillende handige opties heb je snel het gifje gevonden, die het beste bij je past.

Disney GIF

Met de app Disney GIF heb je de beste gifjes van Disney binnen handbereik. Bij het starten van de applicatie krijg je de uitgelichte plaatjes te zien. Door te swipen door de tabbladen kan je bijvoorbeeld de recent bekeken gifjes bekijken.

Als je een gifje zoekt op basis van je emotie, dan kan je ook in de Disney GIF app terecht. Je vind er verschillende emoties en uitdrukkingen. Denk aan “Yes!”, magie, grappig, oeps, liefde en nog veel meer. Ook kan je in een ander tabblad gifjes ontdekken op basis van de verschillende karakters. In een ander tabblad vind je de in-app aankopen met tal van gifjes die je niet standaard in de app vind. Zo vallen gifjes van bijvoorbeeld Frozen en Aladdin niet onder de gratis versie.

Bij het openen van een Disney gifje kan je hem direct delen via Facebook Messenger. Je kan via de andere optie ook ervoor kiezen om hem via een andere applicatie te delen. Mocht je direct aan de slag willen met het zoeken naar je favoriete Disney gifje, download dan de app uit de Play Store via onderstaande button.

Disney Gif
Disney Gif
Ontwikkelaar: Disney
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel