Disney Crossy Road: bekende game in Disney-sausje

De game Crossy Road is ongetwijfeld bekend bij een grote groep gamers, nu heeft Disney een eigen versie van de game uitgebracht. In Disney Crossy Road kun je meer dan 100 Disney en Pixar karakters verzamelen in tal van 8-bit werelden.

Disney Crossy Road

In Disney Crossy Road is het de bedoeling om heelhuids over te steken, net als in de originele Crossy Road game. Dit doe je door te tikken en te swipen om de voorbij razende objecten te ontwijken. Ook het landschap is te herkennen uit bijvoorbeeld Toy Story, Zootropolis en de Leeuwenkoning.

Disney Crossy Road

Tijdens het spelen van Disney Crossy Road kun je meer dan 100 karakters verzamelen zoals Donald Duck, Mickey en Buzz Lightyear. Voor elke wereld zijn er unieke en speciale uitdagingen waarmee je speciale power-ups kunt verdienen. Naast het grafische deel is ook het geluid omgetoverd tot 8-bit waarmee de game retro aanvoelt.

Disney Crossy Road

Disney Crossy Road is vanaf nu gratis te downloaden uit de Google Play Store. Deze game is prima geschikt voor kleine maar ook grote kinderen, let wel op want de game bevat in-app aankopen.

Disney Crossy Road
Disney Crossy Road
Ontwikkelaar: Disney
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel