Donald Draws app: maak je eigen ‘executive order’ gifjes met Trump

Op internet circuleren de laatste dagen Donald Trump memes rond waarin de executive order, ofwel het decreet wordt gepresenteerd. Echter bevatten deze memes vaak humoristische beelden en verzonnen tekeningen. Met de app Donald Draws kun je zelf een geweldig gifje maken met Trump in de hoofdrol.

Donald Draws: Executive Doodle app

De ‘executive order’ werd door Donald Trump in de afgelopen dagen ondertekend door de nieuwe president van Amerika. Inmiddels is het op internet een hype om niet de officiële inhoud te laten zien in een gifje, maar hier een eigen invulling aan te geven. Zo zagen we al tekeningen waarbij het leek alsof deze door een kind is gemaakt. Nu kun je zelf aan de slag.

Met de app Donald Draws: Executive Doodle kun je een eigen meme maken met Donald Trump in de hoofdrol. Je kunt hierbij zelf inhoud toevoegen aan de twee bladzijdes. Dit kan een foto zijn, een getypte tekst of een eigen tekening die je kunt maken met verschillende kleuren. Ben je klaar? Dan kan je hem opslaan en direct delen via de sociale netwerken.

De omschrijving van de app in de Play Store is al goud;

“You don’t have this app? Sad.

You don’t need this app? Wrong. You’re wrong.

This app is gonna be uge. It’s gonna be big. It’ll be the biggest app. It’ll be the best app. It is the best app. This app is gonna make the United States of America great again. It’s gonna be everything.”

Downloaden

De app is gratis te downloaden uit de Play Store via onderstaande button. Je krijgt wel een aantal advertenties te zien en tijdens het maken van een gifje, krijg je ook een advertentie te zien. Bij de Donald Draws app kun je al je creativiteit kwijt.

Donald Draws Executive Doodle
Donald Draws Executive Doodle
Ontwikkelaar: 321 Fetch
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel