WhatsApp 2.17.6: gifjes versturen via Giphy en meer verbeteringen (+ APK)

De eerste update voor WhatsApp met nieuwe functies voor dit jaar is een feit. WhatsApp 2.17.6 is uitgebracht met verschillende verbeteringen. Vanaf nu is de GIF-ondersteuning uitgebreid en kan je gifjes zoeken via het bekende platform Giphy. Maar er zijn meer verbeteringen doorgevoerd.

WhatsApp 2.17.6

Sinds november kan je gifjes met WhatsApp sturen. Als je dit wilde doen moest je wel eerst een gifje zoeken op het internet en deze vervolgens via een bestandsbeheerder-app versturen via WhatsApp. Met de nieuwe update naar 2.17.6 wordt dit een stuk makkelijker gemaakt. Je hoeft de chat-app niet langer meer te verlaten om een gifje te zoeken en te versturen.

WhatsApp 2.17.6 Giphy

Giphy

De nieuwe beta-versie WhatsApp 2.17.6 laat je gifjes zoeken via Giphy. Om dit te doen druk je bij het tekstveld op de emoticon. Hier vind je de bekende emoji maar onderin ook een icoontje met GIF. Hier kan je de meest populaire gifjes bekijken en via het vergrootglas kan je zoeken naar gifjes. Vervolgens kies je het gifje van je keuze en kan je deze direct verzenden naar de ander. Dit werkt zowel in chats als in groepsgesprekken.

Meer afbeeldingen versturen

Vanaf nu kan je in WhatsApp 2.17.6 een grotere selectie afbeeldingen in één keer versturen. Het limiet van 10 foto’s per keer versturen is verhoogd naar maximaal 30 foto’s per keer. Dit geldt ook voor andere mediabestanden zoals video’s. Je kunt er nu dus maximaal dertig selecteren. Wanneer je er meer aantikt krijg je hiervan een melding.

WhatsApp 2.17.6 media

Downloaden

WhatsApp 2.17.6 betreft momenteel een beta-versie. Je kunt je aanmelden voor het beta-programma van WhatsApp om de nieuwste versies te krijgen. Echter is het ook mogelijk om de WhatsApp 2.17.6 APK te downloaden en deze te installeren op je toestel. Je raakt geen gegevens kwijt en je kunt direct gebruik maken van de Giphy ondersteuning.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel