Kakhiel app: nieuwe update laat je eigen grappen delen en meer

Kakhiel staat bekend om zijn plaatjes die voorzien worden van een tekstballon. Hiermee weet hij duizenden mensen te bereiken, en te vermaken. Een nieuwe update voor de Kakhiel app maakt het mogelijk om ook je eigen creaties te delen met de rest van de wereld. Maar er is meer verbeterd aan de app, zoals het Material Design met tabbladen. Ok, doei.

Kakhiel app

In de Google Play Store is een nieuwe update te downloaden voor de Kakhiel app. Deze applicatie laat alle plaatjes zien die de nog altijd anonieme grappenmaker deelt. Je kan in de app niet alleen de plaatjes bekijken, maar voortaan zie je in de ’tijdlijn’ ook de blogs met herkenbare situaties op een grappige manier.

Je eigen Kakhiel plaatjes maken kan vanaf nu ook via de applicatie. Je maakt een foto, of je opent een foto uit je galerij, waarna je kunt kiezen uit verschillende tekstwolkjes. Je dient voor het plaatsen wel in te loggen met je Facebook-account. Plaatjes van anderen kan je leuk vinden en delen en mocht je je vervelen kan je de notificaties inschakelen.

Downloaden

De Kakhiel app deelt de eigen en andere content op in twee tabbladen waartussen je kunt swipen. Ook kan je kiezen voor de ‘random’ knop waarmee je een willekeurige Kakhiel post te zien krijgt. Je kunt de Kakhiel app downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Kakhiel
Kakhiel
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel