Dyme app: deze applicatie geeft inzicht in je vaste lasten

In het nieuws verscheen dat de gemiddelde Nederlander iedere maand aardig wat geld uitgeeft aan abonnementen. Met de Dyme app krijg je inzicht in de vaste lasten die je hebt.

Vaste lasten in app

Er is een Nederlandse applicatie in de Play Store beschikbaar, die je inzicht geeft in je vaste lasten. De app heet Dyme en is gratis te gebruiken. Volgens de applicatie heeft de gemiddelde Nederlander voor 50 euro per maand aan onnodige abonnementen. Denk niet alleen aan Spotify, Netflix en je sportschool maar ook dingen als je internetabonnement, energiecontract, wegenwacht en ga zo maar door.

Dyme app

In de Dyme app maak je een account aan, waarna je kunt beginnen met het inzichtelijk maken van de vaste lasten. Hiervoor kun je handmatig de bedragen van abonnementen, of hem koppelen aan je bankrekening. De vaste lasten kunnen daarmee automatisch ingeladen worden. Hiervoor maakt de applicatie gebruik van 256-bit TLS encryptie en de ontwikkelaars hebben geen inzicht in je rekeningen.

Dyme vaste lasten app

Bij het handmatig invoeren kun je verschillende dingen invoeren. Denk aan de bedrijfsnaam en de categorie aangeven. Je kunt ook aangeven welk bedrag ervoor in rekening gebracht wordt. Ook geef je de interval aan, bijvoorbeeld per maand, kwartaal of iets anders. Vervolgens krijg je in een mooi overzicht de vaste lasten terug.

Via de applicatie kun je er ook voor kiezen om over te stappen van bijvoorbeeld energieleverancier, of om een abonnement op te zeggen.

Dyme - fix your money leak
Dyme - fix your money leak
Ontwikkelaar: Dyme B.V.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel