Thriv app helpt je met het behalen en inzicht krijgen in spaardoelen

Een nieuwe auto, geld voor je wereldreis of sparen voor iets anders groots. Met de app Thriv kun je je spaardoelen bijhouden. Hierbij krijg je ook een aantal handige toevoegingen en statistieken. Waar ga jij voor sparen?

Thriv app

De Thriv app geeft je de mogelijkheid om je spaardoelen inzichtelijk te krijgen. Hierbij kun je direct ook zien hoever je bent met sparen en hiervan ook statistieken zien. Bij het openen van de Thriv app krijg je wat korte informatie met uitleg over de werking van de applicatie.

Je kunt een ongelimiteerd aantal spaardoelen aanmaken. Daarbij kun je een link toevoegen naar een webpagina, een omschrijving, meerdere afbeeldingen en natuurlijk ook een titel voor het spaardoel. Je voert de prijs in, en eventueel een target; waarbij je aangeeft voor welke datum je dat doel wilt bereiken. Je kunt dan ervoor kiezen dat de app aangeeft hoeveel geld je per periode (bijvoorbeeld dagelijks, wekelijks, maandelijks en dergelijke) moet sparen. Ook reminders kunnen hierbij ingeschakeld worden.

Door op een spaardoel te tikken, kun je direct aangeven dat je een bedrag hebt gespaard, zodat dit in mindering op het nog te sparen bedrag wordt gebracht. Je krijgt ook statistieken met een overzicht van de bedragen die je gespaard hebt. Tevens is er mogelijkheid om de data te backuppen naar Google Drive of juist de gegevens te herstellen.

Downloaden

Standaard zijn in de applicatie wel met regelmaat reclames te vinden. Je kunt door de premium-versie aan te schaffen deze verbergen. Met de premium versie van de app Thriv krijg je ook handige widgets en kun je het thema veranderen. De Thriv app kun je gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Thriv - Savings Goal Tracker
Thriv - Savings Goal Tracker
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel