EasyBudget: strakke en handige app om je budget te beheren

Er zijn nogal wat applicaties om je budget te beheren beschikbaar in de Google Play Store. De makers van EasyBudget vinden dat deze applicaties nogal ingewikkeld zijn en hebben daarom EasyBudget zo simpel mogelijk gehouden. Is de applicatie echt zo fijn in gebruik?

EasyBudget

Het is altijd handig om je budget enigszins onder controle te hebben. EasyBudget is een erg overzichtelijke applicatie om je budget te beheren. Wanneer je de applicatie opent zie je een kalender en je saldo van vandaag. Door rechtsonder op het plusje te klikken kan je een uitgave of een inkomen toevoegen.

Je hebt de keus tussen een maandelijks terugkerende uitgave of inkomen of een eenmalige uitgave of inkomen. Ook kun je inkomsten of uitgaves in de toekomst plannen door op de betreffende datum te klikken. Zo kun je op een handige manier inzien wat je saldo op een bepaalde datum in de toekomst is.

EasyBudget

Geen jackpot voor jou

De applicatie heeft helaas ook een minpuntje; mocht je van plan zijn om de jackpot in de Staatsloterij te winnen en in te voeren in de applicatie, dan heb je ineens een negatief saldo van een dikke 21 miljoen. Aan de andere kant maakt het winnen van de jackpot deze applicatie overbodig, je hebt toch genoeg!

Downloaden

EasyBudget is gratis te downloaden in de Google Play Store. Klik hieronder om de app meteen te downloaden.

Lees ook

Reageer op dit artikel