De Budgettool app: houd je geldzaken gemakkelijk in de gaten

Met de applicatie Budgettool krijg je handig en gemakkelijk overzicht in je geldzaken. Volgens de ontwikkelaars van de app zou je aan het eind van de maand zelfs geld over moeten houden. Zowel de inkomsten als de uitgaven kan je via de Budgettool app bijhouden.

Budgettool app

Er zijn verschillende manieren denkbaar om inzicht te krijgen in je geldzaken. Een voorbeeld hiervan is de app Budgettool. Binnen de app Budgettool is het mogelijk om doelen in te stellen waarvoor je wilt gaan sparen. Geef aan wat je wilt gaan sparen, wat de kosten ervan zijn en wanneer je het geld bij elkaar wilt hebben. Je kunt drie zogenoemde ‘Dream Jars’ instellen, dit zijn zogenoemde potjes voor je doelen. Vervolgens kun je vaste inkomsten ingeven en ook de vaste uitgaven noteren in de app. Zo kun je gemakkelijk het budget in de gaten houden.

Denk bij vaste inkomsten bijvoorbeeld aan: salaris, toeslagen of studiefinanciering. Bij vaste uitgaven kun je denken aan: je telefoonrekening, abonnementen en dergelijke. Je kunt ook bij de abonnementen aangeven wanneer deze verlopen. In het menu kun je vervolgens een overzicht zien van de abonnementen die je hebt toegevoegd.

Via onderstaande button kan je de handige app downloaden uit de Play Store.

Lees ook: 8 apps om geld mee te verdienen

De Budgettool
De Budgettool
Ontwikkelaar: How 2 Spend It
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel