Eat This Much app: handige planner voor een dieet

Als je gaat diëten is het handig om een schema te maken. Deze voldoet dan aan je aangegeven eisen zoals bijvoorbeeld het aangegeven calorieën. De app Eat This Much helpt je met het halen van je doel.

Eat This Much app

Met de app Eat This Much heb je een handig overzicht voor als je wil gaan diëten. Wanneer je deze in gaat stellen kun je aangeven wat je dieet-doelen zijn, wat je budget is en of je allergieën hebt voor bepaald eten of ergens niet van houdt.

Eat This Much

Je kunt de app zo gedetailleerd instellen dat je de kooktijd in kan stellen zodat het in je schema past. Heerlijk als je niet na het werken nog lang in de keuken moet staan. Maar je kunt ook recepten uit filteren vanwege een allergie. Een maaltijd kun je toevoegen aan favorieten zodat je hem later nog een keer snel kunt terugvinden.

Eat This Much

Ook kun je bijvoorbeeld een Mediterraans dieet of een vegetarisch dieet. Verder kan er ingesteld worden wat de reden is van je dieet zoals onder andere gewichtsverlies of toename van spieren. Wanneer je gaat voor de premium versie krijg je een hoop handige extra’s zoals het vooruit plannen van het eten over komende dagen.

Wil je aan de slag met de Eat This Much app, dan kun je deze gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Eat This Much - Meal Planner
Eat This Much - Meal Planner
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel