Virtuagym Calorieënteller app: alles over eten en je eigen voedingsadvies

Of je nu af wilt vallen, spiermassa wilt opbouwen of juist op gewicht wilt blijven, voor iedere gelegenheid is er een ander voedingsplan. Met de app Virtuagym Calorieënteller maak je je eigen persoonlijke voedingsplan en kan je nauwkeurig bijhouden hoe je er voor staat.

Virtuagym Calorieënteller app

Met de app Calorieënteller van Virtuagym kun je een voedingsplan instellen naar jou eigen wens. Allereerst dien je de app in te stellen met persoonlijke gegevens zoals het gemiddeld aantal uren dat je per nacht slaapt tot aan hoe actief je bent en soort baan dat je hebt. Vervolgens kun je een persoonlijk doel instellen en daarnaast nog een voedingsplan aanmaken voor verschillende doelen.

Als je gaat voor een doel met betrekking tot de spieropbouw dan past daarbij het voedingsplan ‘spieropbouw’. Als je de instellingen goed hebt ingesteld krijg je vervolgens het voedingsplan te zien. Vervolgens kun je in de app aangeven wat je hebt gegeten en hiermee worden ook het aantal calorieën bijgehouden.

Virtuagym Calorieënteller

De ontwikkelaars hebben de voedingsdatabase gekoppeld aan de Nederlandse voedingsdatabase. Hierdoor krijg je een overzicht met producten die gevalideerd zijn door voedingsdeskundigen. Ook kan je je eigen producten en maaltijden toevoegen aan de app.

Ook bevat de app workouts, handig voor als je bijvoorbeeld af wilt vallen. Voor deze functie dien je wel de app Virtuagym Fitness te downloaden. Je kunt ook de pro-versie aanschaffen. Hiermee is de app app reclamevrij en is er een betere voortgangsregistratie. Je kunt de app gratis downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Calorieënteller en track jouw voeding
Calorieënteller en track jouw voeding
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel