Foodie: een uitgebreide camera-app voor voedsel-foto’s

Je ziet steeds vaker dat mensen het eten dat ze hebben gemaakt delen via onder andere social media. De app Foodie is gemaakt voor de liefhebbers en bereiders van eten en gerechten. Je deelt met Foodie de foto’s op een speciale manier.

Foodie

Foodie is een eenvoudige, maar toch ook geavanceerd app waardoor deze erg gebruikersvriendelijk is. Wanneer je de app start krijg je meteen een scherm voor het fotograferen. Er zijn 2 beeldformaten voor de camera. Standaard staat deze op 4:3 (langwerpig), maar je kunt deze indien gewenst ook nog wijzigen naar 1:1 waardoor je een compactere foto hebt.

Als je een foto gaat maken kun je ervoor kiezen om een filter aan te zetten waardoor bepaalde kleuren bijvoorbeeld beter naar voren komen in je voedselfoto. Wanneer je die hebt gekozen en zelf een punt kiest om op scherp te stellen heb je de mogelijkheid om de helderheid in te stellen. Dit is beide ook nog mogelijk wanneer je de foto al hebt gemaakt. Vanuit Foodie kun je de galerij openen en de foto bewerken of meteen delen.

Wil je een speciaal effect geven aan je foto? Dat is ook mogelijk. Via het icoon van de druppel kun je ervoor kiezen dat de zijkanten van de foto blurry zijn, waardoor het eten dat gefotografeerd wordt nog duidelijker naar voren komt. De laatste functie die je kunt wijzigen is het aan en uitzetten van de flitser. Oftewel met Foodie heb je alle functies voor een perfecte foto bij elkaar zonder ingewikkelde instellingen.

Foodie kan je gratis downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Foodie - Camera for life
Foodie - Camera for life
Ontwikkelaar: SNOW, Inc.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel