Too Good to Go app helpt mee om voedselverspilling te stoppen

Jaarlijks wordt er een hoop eten weggegooid. Too Good to Go wil dit helpen te verminderen en zijn dan ook volop opzoek naar bakkers, lunchrooms en ga zo maar door. Met de Too Good to Go app kun je zelf meehelpen en zo voordelig eten kopen dat anders in de prullenbak zou belanden.

Too Good to Go app

Als je goedkoop eten van een goede kwaliteit wilt scoren is Too Good to Go een handige app. Deze app helpt mee voorkomen dat bijvoorbeeld overgebleven broden bij een bakker weggegooid moeten worden. Wanneer je de app start maak je eerst een account aan en vervolgens zie je of er al winkels in de stad of het dorp waar je woont aangesloten zijn. Is dat niet zo dan kun je een locatie voorstellen.

Too Good to Go

Wanneer je een eetgelegenheid hebt gevonden kan die gekozen worden en zie je meteen hoeveel producten ze nog over hebben. Daarbij zie je ook de prijs en kun je zien wanneer het opgehaald kan worden. Je kunt zo al tien euro goedkoper uit zijn. Je moet er alleen wel voor zorgen dat je zelf iets meeneemt om het portie eten in mee te nemen. Er kan gemakkelijk een portie besteld worden door op het winkelmandje te drukken. Verder kun je het bedrijf delen of een hartje geven zodat andere ook zien dat het overgebleven eten prima is.

Er zijn verschillende manieren om eetgelegenheden te zoeken. Zo kan je gebruik maken van de zoekbalk, kiezen voor de kaart en eventuele filters aanzetten. Bedrijven kunnen zich aanmelden via de website om zo ook mee te doen in de app. Let wel op dat je een betaalmethode toevoegt zodat je in 1 keer kunt bestellen. De Too Good to Go app kun je gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Too Good To Go
Too Good To Go
Ontwikkelaar: Too Good To Go Aps
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel