Froenten app geeft je alle informatie over groenten, fruit en vruchten

De app Froenten is een handige applicatie die je inzicht geeft in welk seizoen het is voor welke groente en fruit. Maar de applicatie kan meer. Zo is het gemakkelijk boodschappen doen en kun je van te voren een recept uit de app erbij pakken.

Froenten app

In de app Froenten staat een apart overzicht met groenten en is er ook een tabblad voor vruchten. In het overzicht van het fruit, de groenten en vruchten is gemakkelijk te zien waarvoor het nu de periode is. Er staat dan een groen gekleurde duim omhoog bij. Ook staat erbij tot wanneer het seizoen is.

Groente en fruit

Je vindt bij iedere ‘froente’ nog algemene informatie, gezondheid en hoe je het beste het product kunt bewaren. Verder staat er voor iedere groente en vrucht minstens één recept bij. Als je een keuze hebt gemaakt uit een recept kunnen meteen de boodschappen worden gedaan. Mochten er nog groenten of vruchten missen, dan kunnen deze worden doorgeven waardoor de app steeds completer wordt.

Niet alle producten zijn beschikbaar, sommige groenten en vruchten zijn zogenoemd ‘grayed out’ waardoor ze niet zichtbaar zijn. Wil je de info over alle groenten en vruchten dan kan het tegen betaling. Voor €2,99 heb je toegang tot alle groenten en vruchten, kun je favorieten aangeven en heb je ook geen last meer van reclame.

Downloaden

Je kunt de Froenten app gratis downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Froenten
Froenten
Ontwikkelaar: Emiel De Spiegeleer
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel