Fietsnetwerk app: alle mooie fietsroutes binnen handbereik

De app Fietsnetwerk is een applicatie van Nederlandse bodem. Met deze gratis app heb je een uitgebreid aanbod binnen handbereik van fietsroutes binnen Nederland. Je kunt daarbij ook nog kiezen uit fietsroutes met een speciaal thema; zoals historisch of door dorpen. Waar ga jij heen fietsen?

Fietsnetwerk app

Nederland is een echt fietsland, zo ligt er in ons land zo’n 35.000 kilometer fietspad. We gebruiken de fiets niet alleen om van A naar B te gaan, maar ook om er lekker op uit te gaan en te genieten van de Nederlandse natuur. Met de fiets-app Fietsnetwerk krijg je toegang tot een groot aantal fietsroutes die zorgvuldig zijn samengesteld.

Fietsroutes

In de app kan je kiezen uit routes in je omgeving, of met een bepaald thema. Denk aan landelijk, natuurlijk, dorpen, lekker of cultureel. Je kunt filteren op de minimum en maximale afstand en ziet precies in een strak overzicht hoe lang een fietsroute is. Bij iedere route krijg je een omschrijving van wat je kunt verwachten en op de Google Maps kaart worden de verschillende fietsknooppunten aangeduid.

Navigatie en routebeschrijving

Als je wilt beginnen met het fietsen van een route, zoekt Fietsnetwerk automatisch het dichtstbijzijnde knooppunt. Vanaf daar kan je de routebeschrijving en fietsnavigatie starten en word je geleid langs de verschillende knooppunten en krijg je ook te zien waar je eventueel een bezienswaardigheid tegenkomt. De Fietsnetwerk app zal je op de hoogte houden van de route met notificaties.

Downloaden

De Fietsnetwerk app is gratis te downloaden uit de Google Play Store en heeft geen advertenties. Mocht je op zoek zijn naar nog meer apps voor het fietsen, bekijk dan ons uitgebreide overzicht met fiets apps.

Fietsnetwerk - Fietsroutes met
Fietsnetwerk - Fietsroutes met
Ontwikkelaar: Efita B.V.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel