Flush: vind een toilet in Material Design

De in Material Design vormgegeven app Flush Toilet Finder is een ideale applicatie als je op zoek bent naar een toilet in de buurt. Deze applicatie kan zomaar eens van pas komen in het dagelijks leven.

Flush is begin deze maand uitgebracht voor Android en is van de makers die ook de strakke Material weer-app Weather Timeline hebben uitgebracht. Flush Toilet Finder geeft een overzicht van de locaties waar je een toilet kan vinden. De app Flush beperkt zich niet tot een land, maar toont toilet-locaties aan van over heel de wereld.

Flush Toilet Finder

In Flush Toilet Finder komen we ook Nederlandse plaatsen en steden tegen waar toiletten zijn te vinden, al is het aantal hierin nog wat beperkt. De database telt op dit moment ruim 100.000 openbare toiletten en het doel is dat gebruikers de ontbrekende locaties gemakkelijk en snel kunnen toevoegen.

Wanneer je een toilet hebt gevonden op de kaart kan je er direct met behulp van een navigatie-app naar toe navigeren. Dit kan bijvoorbeeld via Google Maps, maar ook via HERE. Bij het toevoegen van een toilet-locatie kan je aangeven of het een betaalde wc is, of er een sleutel voor nodig is of dat het toegankelijk is voor mindervaliden.

Flush is niet de enige applicatie waarmee je een toilet kunt vinden. Eerder bespraken we al de app HogeNood. Flush Toilet Finder is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Flush - Find Public Toilets/Restrooms
Flush - Find Public Toilets/Restrooms
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel