HogeNood: altijd een toilet binnen handbereik

Je kent het wel; je moet naar de wc, maar je kunt nergens in de buurt een toilet vinden. Met de handige Android-applicatie HogeNood wordt dit verleden tijd. HogeNood wijst je de weg naar een toilet in de buurt, in zowel Nederland als in België.

HogeNood heeft een grote database van de toiletten in Nederland en België, zodat je nooit meer met hoge nood zit. HogeNood maakt voor de informatie van locaties van toiletten gebruik van informatie van meer dan 300 partners. De partners bestaan uit bijvoorbeeld gemeenten maar ook uit bedrijven. Hierdoor zal de applicatie altijd de accurate gegevens weergeven.

HogeNood

In de app HogeNood wordt in kaart- of lijstweergave de afstand tot het toilet weergegeven. Daarnaast is te zien of een toilet toegankelijk is voor bijvoorbeeld mindervaliden, rolstoelen en of er voorzieningen aanwezig zijn voor baby’s.

HogeNood

Wanneer de openingstijden van een toilet bekend zijn, zullen deze ook in de toepassing weergegeven worden. HogeNood laat verder de kosten zien en eventuele beoordelingen van bezoekers. De zoekfunctie kan op de eerder genoemde onderdelen filteren, waardoor je de juiste resultaten voorgeschoteld krijgt.

HogeNood

Mocht er een toilet ontbreken dan kan je die vanuit de app HogeNood toevoegen aan de database. Door een beoordeling achter te laten na je toiletbezoek, kan je de ’toiletervaring’ verbeteren, zo weet de ontwikkelaar te melden. In de app van HogeNood zijn op dit moment 3500 toiletten te vinden.

HogeNood is gratis uit de Play Store te downloaden via onderstaande button.

HogeNood - vind toiletten
HogeNood - vind toiletten
Ontwikkelaar: App-vise B.V.
Prijs: Gratis

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel