GIF Camera: maak je eigen geanimeerde gifjes

Eenvoudig een GIF maken kan met de GIF Camera. Of het nu gaat om bestaande foto’s of foto’s die nog gemaakt moeten worden, het maken van een GIF is mogelijk met deze applicatie. Op deze manier geef je een andere dimensie aan je plaatjes.

GIF Camera

Met de app GIF Camera kun je van nieuwe afbeeldingen en bestaande plaatjes uit je galerij, zelf gifjes maken. Wanneer je een nieuwe gif wilt maken kies je in de app voor ‘make gif’, vervolgens wordt de camera gestart en kun je beginnen.

GIF Camera

Van bestaande afbeeldingen kan er ook gemakkelijk een gif bestand worden gemaakt. Kies voor ‘from local’ en selecteer de afbeeldingen waar je een gif van wilt maken. Vervolgens heb je de mogelijkheid om de snelheid aan te passen en te kiezen om de afbeeldingen in tegengestelde volgorde te laten verschijnen. Wanneer je tevreden bent over het resultaat heb je de mogelijkheid om hem op te slaan.

Er zijn nog meer functies in de app zoals ‘funny gifs’. Hier kun je gif bestanden bekijken die door andere zijn gemaakt. Daarnaast heb je nog de functie ‘gif album’. Opgeslagen gif bestanden komen hier in één overzicht te staan zodat je ze gemakkelijk kunt bekijken. Gemaakte gif bestanden kun je ook delen via Facebook en Twitter, dit kan worden ingesteld via de instellingen. Bij instellingen kun je er ook voor kiezen wat je als standaard snelheid wilt voor de gif bestanden.

GIF Camera

GIF Camera is een simpele app die doet wat die moet doen en is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

GIF Camera
GIF Camera
Ontwikkelaar: listen5
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel