Glovebox: handige app om meer uit je toestel te halen

Het grote voordeel van Android is dat je je smartphone kan aanpassen met allerlei handige applicaties. Glovebox is zo’n handige applicatie, waarmee je meer uit je smartphone kunt halen.

Glovebox

Je hebt vast wel eens gehad dat je iets aan het doen bent op je smartphone en dat je even een andere applicatie moet raadplegen. Natuurlijk kan je dan via je recente applicaties of via je homescreen naar de betreffende applicatie gaan. Dit is natuurlijk niet erg handig. Glovebox voegt als het ware een launcher aan je smartphone toe, die je altijd kan openen door vanaf een bepaald punt over je scherm te vegen.

Er opent een zwevende balk over je scherm met daarin applicaties die je zelf kunt instellen en aanpassen. Om deze balk te openen heb je de keus om vanaf de rechterkant, linkerkant, rechtsboven of linksboven naar het midden te vegen. Ook heb je de mogelijkheid om meerdere van deze posities tegelijk in te schakelen en een ander thema te kiezen. Glovebox biedt ook ondersteuning voor icons packs, zodat je de icoontjes een ander uiterlijk kunt geven.

Downloaden

Glovebox is gratis te downloaden in de Google Play Store via onderstaande button.

Meteor Swipe
Meteor Swipe
Ontwikkelaar: paprikanotfound
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel