Herken alle vogels in het waddengebied met de Wadvogels app

De Vogelbescherming Nederland heeft een applicatie ontwikkeld waarmee natuurliefhebbers vogels kunnen herkennen in het waddengebied. In de app Wadvogels zijn alle 180 vogelsoorten uit het waddengebied opgenomen.

Wadvogels spotten en herkennen

In het waddengebied komen 180 verschillende vogelsoorten voor waarvan je er een aantal misschien wel zal herkennen. Maar hoe kom je er achter welke soort vogel je in de verte ziet zitten? De determinatiefunctie in de Wadvogels app kan je daarbij helpen. In vier stappen kun je met de functie de meeste vogelsoorten op naam brengen.

Wadvogels app

De vogelgids voor het waddengebied voorziet je van een beschrijving van de vogel en informatie over bijvoorbeeld de grootte. Ook kun je een geluidsfragment van iedere vogel beluisteren. Ben je er zeker van dat je de naam van een vogel weet dan kun je gebruikmaken van de ingebouwde zoekfunctie.

Wadvogels app

De Wadvogels applicatie kan je ook begeleiden naar een aantal mooie vogelgebieden waar je verschillende soorten vogels kunt bekijken. Hierbij geeft de app aan welke bijzondere vogels je kunt tegenkomen.

Wadvogels
Wadvogels
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel