Hinted app: met je vrienden een tof verlanglijstje maken

Hinted is een applicatie waarmee je met je vrienden en familie een verlanglijstje of wensenlijstje kunt bijhouden. Daarnaast krijg je ook inzicht in wat er voor anderen al is gekocht, maar niet voor jezelf. Met de Hinted app maak je een verlanglijstje 2.0.

Hinted app

Mocht je nog geen verlanglijstje hebben gemaakt, of wil je nog voor je verjaardag of andere gebeurtenis een wensenlijstje met cadeaus maken, dan is de app Hinted een manier om dit te doen. Je logt in met je Facebook-account en vervolgens kan je een verlanglijstje maken en delen met je vrienden. Zij kunnen ook hun verlanglijstje met jou delen.

Hinted app

Verlanglijstje

Je vrienden kunnen aangeven dat een bepaald cadeau is aangeschaft. Hiermee wordt voorkomen dat meerdere mensen hetzelfde cadeau kopen voor je. Echter is niet voor jezelf zichtbaar wat er voor jou is gekocht. Je kunt vrienden markeren als favoriet, zodat je een ander lijstje met hen kan delen.

Je kunt een foto toevoegen aan je wensenlijst bij een cadeau en aanvullende informatie zoals de prijs en een omschrijving. Standaard krijg je vijf credits om je foto’s te plaatsen. Per foto kost dit één credit. Extra credits kan je als in-app aankoop aanschaffen of op een andere manier aan gratis credits komen.

Downloaden

Je kunt Hinted gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Lees ook: 12 nuttige en leuke cadeautips voor de Android-liefhebber in 2016

Hinted
Hinted
Ontwikkelaar: Dragam Studios
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel