Piece of Cake: geef gemakkelijk iemand gezamenlijk een cadeau

Als je met meerdere mensen een cadeau wilt geven, kan het nog weleens lastig zijn om met iedereen het goed af te stemmen. Met de app Piece of Cake kun je gemakkelijker met een groepje een cadeau geven en regelen. Gemakkelijk de kosten delen, het cadeau uitkiezen en nog veel meer kan voortaan met de Piece of Cake app.

Piece of Cake

Piece of Cake is een hulpmiddel wanneer je met meerdere personen iemand een cadeau wilt geven. De applicatie is handig in gebruik en helpt je met het regelen van een cadeau voor iemand.

Je kunt een cadeau toevoegen en vervolgens een deadline instellen wanneer het cadeau er moet zijn, je wilt tenslotte niet alsnog met lege handen op bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje aankomen. Verdere opties zijn het instellen van het totaalbedrag en het minimumbedrag dat per persoon betaalt dient te worden.

Wat de app erg fijn maakt is dat je betaalmogelijkheden kunt kiezen, zo kun je er dus voor zorgen dat als je een cadeau hebt voorgeschoten iedereen het bedrag naar jou overmaakt. Er zijn dan vervolgens twee opties om iemand deel te laten nemen aan het groepje. Dit kan via e-mail of WhatsApp en gebeurt middels een acht cijferige unieke code. Vervolgens krijg je een overzicht waar je ook kunt terugvinden wanneer de deadline is en hoeveel er nog betaalt dient te worden.

Om nog door te gaan over de betaling. Deelnemers kunnen zelf aangeven of er betaald is of nog niet. Ben je er niet zeker van en heb je gekozen voor bankoverschrijving, dan is het natuurlijk verstandig om je rekening te controleren. De app beschikt namelijk niet over een Ideal betaling mogelijkheid. Als deze optie in de app verwerkt zou worden, zou wat mij betreft de app erg compleet worden.

Een extra optie binnen de app is de giftshop. Dit is een integratie met de website bol.com. als je daar een product kiest en aanschaft loopt het ook allemaal via bol.com met de service die je gewend bent. Je kunt de app gratis downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel