Kringloop App: alle kringloopwinkels binnen handbereik

Een startup uit Zwolle heeft een nieuwe applicatie uitgebracht voor Android. Het gaat om de Kringloop App. De Kringloop App geeft alle kringloopwinkels weer in een handig overzicht. De applicatie is daarbij ook nog eens vormgegeven in Material Design. De Kringloop App is handiger dan je denkt. Mensen zouden het leuk vinden om rond te snuffelen in een tweedehands-winkel.

Kringloop App

In de Google Play Store is vanaf nu de Kringloop App te downloaden. Het idee is afkomstig van een startup uit Zwolle. Volgens de bedenker van de app vinden mensen het leuk om te snuffelen in een tweedehands winkel. Tijdens een dagje winkelen in een andere stad kom je echter niet zo snel een kringloopwinkel tegen. Met de Kringloop App moet het vinden van een dergelijke winkel een stuk makkelijker worden.

Op je tablet of smartphone kan je de kringloopwinkels bekijken in je eigen buurt. Ook van andere plaatsen kan je bekijken waar de kringloopwinkels zich bevinden. In totaal zijn er meer dan 700 kringloopwinkels te vinden in de Kringloop App. Per vestiging kan je de informatie bekijken zoals foto’s, adresgegevens, algemene informatie en links. Bezoekers kunnen daarnaast een beoordeling achterlaten en op verschillende vlakken de kringloopwinkel beoordelen.

In de Kringloop App kan daarnaast een kringloopwinkel als favoriet bestempeld worden. Deze kan je ook in een handig overzicht raadplegen. De startup hoopt met de Kringloop App een bijdrage te leveren een de duurzaamheid en de beleving van kringloopwinkels in Nederland.

Kringloop App
Kringloop App
Ontwikkelaar: Eskaweb
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel